« Natrag

Široki rezanci s keljom, gljivama i slaninom

Proljetni Deluxe okusi

Dodaj u omiljene

Recept je dodan u listu omiljenih

Recept je već dodan na listu omiljenih

Kolačiči trebaju biti omogućeni da bi mogli kreirati listu omiljenih

30 Minuta
Trajanje
Težina
Široki rezanci s keljom, gljivama i slaninom
Printaj Predloži

Recept je dodan u listu omiljenih

Recept je već dodan na listu omiljenih

Kolačiči trebaju biti omogućeni da bi mogli kreirati listu omiljenih

Upute za pripremu

Vrijeme kuhanja: 30 Minuta

Priprema:

Tjesteninu skuhajte prema uputama s pakiranja. Slaninu narežite na kockice te ju ispržite na tavi. . Prženu slaninu stavite na tanjur sa strane a na masnoću dodajte narezane šampinjone i dinstajte ih 4 minute, posolite i dodajte narezani kelj i nasjeckani češnjak. Dinstajte sve još minutu uz stalno miješanje kako češnjak ne bi zagorio. Na tanjur sa slaninom stavite i povrće. Dodajte maslaca u tavu te kada se rastopi i zapjeni, vino I sok pola limuna. Miješajte i kuhajte 3 minute. Vratite povrće i slaninu u tavu, dodajte začine i sve sjedinite. Dodajte tjesteninu, promiješajte i poslužite. Po vrhu pospite kratko pržene bademe ili orahe, ribani parmezan i sjeckani peršin te nekoliko kriški limuna.