Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
200 g g | Mrkve Mrkva | ||
100 g g | Celera Celer | ||
200 g g | Graška Grašak | ||
100 g g | Brokule Brokula | ||
200 g g | Graha Grah | ||
100 g g | Cvjetače Cvjetača | ||
1 kom kom | Luka Luk | ||
2 češnja češanj | Češnjaka Češnjak | ||
lista list | Peršina Peršin | ||
1 L L | Pilećih juha Pileća juha | ||
Muškatna oraščića Muškatni oraščić | |||
1 kom kom | Jaja Jaje | ||
Brašna Brašno |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBakin cušpajz
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Kockice luka popržimo na ulju, dodamo sjeckani češnjak i kockice mrkvice i celera. Podlijemo temeljcem i začinimo sa solju, paprom i malo muškatnog orašćića te kuhamo 10-tak minuta. Dodamo mahune i grašak, ponovno kuhamo 10-tak minuta te dodamo ružice brokule i cvjetače. Prokuhamo 5 minuta i u cušpajz ukuhamo žličnjake od jaja, brašna i sjeckanog peršin lista. U cušpajz dodamo vode prilikom kuhanja, ako 1 l temeljca nije dovoljno da pokrije povrće. U gotov cušpajz dodamo sjeckanog peršin lista.