Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
200 g g | Mrkve Mrkva | |
100 g g | Celera Celer | |
200 g g | Graška Grašak | |
100 g g | Brokule Brokula | |
200 g g | Graha Grah | |
100 g g | Cvjetače Cvjetača | |
1 kom kom | Luka Luk | |
2 češnja češanj | Češnjaka Češnjak | |
lista list | Peršina Peršin | |
1 L L | Pilećih juha Pileća juha | |
Muškatna oraščića Muškatni oraščić | ||
1 kom kom | Jaja Jaje | |
Brašna Brašno |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBakin cušpajz
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Kockice luka popržimo na ulju, dodamo sjeckani češnjak i kockice mrkvice i celera. Podlijemo temeljcem i začinimo sa solju, paprom i malo muškatnog orašćića te kuhamo 10-tak minuta. Dodamo mahune i grašak, ponovno kuhamo 10-tak minuta te dodamo ružice brokule i cvjetače. Prokuhamo 5 minuta i u cušpajz ukuhamo žličnjake od jaja, brašna i sjeckanog peršin lista. U cušpajz dodamo vode prilikom kuhanja, ako 1 l temeljca nije dovoljno da pokrije povrće. U gotov cušpajz dodamo sjeckanog peršin lista.