Više za vas!
Bakin cušpajz | pripremio David Skoko

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

200 g g Mrkve Mrkva
100 g g Celera Celer
200 g g Graška Grašak
100 g g Brokule Brokula
200 g g Graha Grah
100 g g Cvjetače Cvjetača
1 kom kom Luka Luk
2 češnja češanj Češnjaka Češnjak
lista list Peršina Peršin
1 L L Pilećih juha Pileća juha
Muškatna oraščića Muškatni oraščić
1 kom kom Jaja Jaje
Brašna Brašno

Bakin cušpajz | pripremio David Skoko

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

45 min
(18)

Priprema

Priprema:

Kockice luka popržimo na ulju, dodamo sjeckani češnjak i kockice mrkvice i celera. Podlijemo temeljcem i začinimo sa solju, paprom i malo muškatnog orašćića te kuhamo 10-tak minuta. Dodamo mahune i grašak, ponovno kuhamo 10-tak minuta te dodamo ružice brokule i cvjetače. Prokuhamo 5 minuta i u cušpajz ukuhamo žličnjake od jaja, brašna i sjeckanog peršin lista. U cušpajz dodamo vode prilikom kuhanja, ako 1 l temeljca nije dovoljno da pokrije povrće. U gotov cušpajz dodamo sjeckanog peršin lista.