Priprema:
BBQ Rebarca sa pečenim krumpirom i coleslaw salatom
Sastojci
1
osoba
-
- 200 g krumpira
- 1 pakovanje svinjska rebrica Grill majstor
- 5 g papra
- 5 soli
- 100 g kupusa
- 0,03 l suncokretova ulja
- 10 g kisela vrhnja
- 10 g mrkve
- 10 g senfa
Priprema
Rebarca premažemo bbq umakom i stavimo na papir za pečenje u pećnicu na 180 stupnjeva 30 min.
Krumpir prvo skuhamo, zatim ga dobro ohladimo i blanširamo 10 min na 140 stupnjeva u ulju.
Od mrkve i kupusa napravimo Coleslaw salatu tako da pomiješamo majonezu, senf, vrhnje sa octom i ostavimo u hladnjaku pola sata prije posluživanja.
Pečena rebrica poslužimo na dasci, narezana na masnom papiru. Krumpir ubacimo na 220 stupnjeva u vrelo ulje 3 do 4 minute kako bi fino ohrskavio.