
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
200 g g | Krumpira Krumpir | ||
1 pakovanja pakovanje | Svinjskih rebrica
Svinjska rebrica (Grill majstor) | ||
5 g g | Papra Papar | ||
5 | Soli Sol | ||
100 g g | Kupusa Kupus | ||
0,03 L L | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | ||
10 g g | Kisela vrhnja Kiselo vrhnje | ||
10 g g | Mrkve Mrkva | ||
10 g g | Senfa Senf |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBBQ Rebarca sa pečenim krumpirom i coleslaw salatom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Rebarca premažemo bbq umakom i stavimo na papir za pečenje u pećnicu na 180 stupnjeva 30 min.
Krumpir prvo skuhamo, zatim ga dobro ohladimo i blanširamo 10 min na 140 stupnjeva u ulju.
Od mrkve i kupusa napravimo Coleslaw salatu tako da pomiješamo majonezu, senf, vrhnje sa octom i ostavimo u hladnjaku pola sata prije posluživanja.
Pečena rebrica poslužimo na dasci, narezana na masnom papiru. Krumpir ubacimo na 220 stupnjeva u vrelo ulje 3 do 4 minute kako bi fino ohrskavio.