Više za vas!
BBQ Rebarca sa pečenim krumpirom i coleslaw salatom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

200 g g Krumpira Krumpir
1 pakovanja pakovanje Svinjskih rebrica Svinjska rebrica
(Grill majstor)
5 g g Papra Papar
5 Soli Sol
100 g g Kupusa Kupus
0,03 L L Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
10 g g Kisela vrhnja Kiselo vrhnje
10 g g Mrkve Mrkva
10 g g Senfa Senf

BBQ Rebarca sa pečenim krumpirom i coleslaw salatom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

45 min
(2)

Priprema

Priprema:

Rebarca premažemo bbq umakom i stavimo na papir za pečenje u pećnicu na 180 stupnjeva 30 min.

Krumpir prvo skuhamo, zatim ga dobro ohladimo i blanširamo 10 min na 140 stupnjeva u ulju.

Od mrkve i kupusa napravimo Coleslaw salatu tako da pomiješamo majonezu, senf, vrhnje sa octom i ostavimo u hladnjaku pola sata prije posluživanja.

Pečena rebrica poslužimo na dasci, narezana na masnom papiru. Krumpir ubacimo na 220 stupnjeva u vrelo ulje 3 do 4 minute kako bi fino ohrskavio.