
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Goveđeg bifteka Goveđi biftek | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) |
Začinski maslac
125 g g | Maslaca Maslac | ||
2 žlice žlica | Mješavine začine Mješavina začina | ||
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
Limunovog soka
Limunov sok (malo) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiftek sa začinskim maslacem by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Biftek je kvalitetan komad mesa kojem nisu potrebne aromatične marinade. Želimo da dominira okus mesa, tako da je dovoljno meso posoliti, ali možete i posoliti nakon pečenja krupnom soli.
Meso očistite od opni, narežite na porcije od 250 g,po želji posolite. Meso mora biti sobne temperatureprilikom stavljanja na roštilj. Pazite da vam 30% rešetke ostaje prazno da temperatura ne padne previše. Biftek pecite na jakoj vatri 2-3 minute sa svake strane. Prije pečenja premažite maslinovim uljem.
Maslac sobne temperature miksajte sa ostalim namirnicama. Stavite u prozirnu foliju i zamotajte u valjak. Prilikom posluživanja odrežite kolutić i stavite na meso da se otopi.
Poslužite uz šparoge i mini rajčice koje su također pečene na roštilju.