
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Goveđeg bifteka Goveđi biftek | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) |
Začinski maslac
125 g g | Maslaca Maslac | |
2 žlice žlica | Mješavine začine Mješavina začina | |
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
Limunovog soka
Limunov sok (malo) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiftek sa začinskim maslacem by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Biftek je kvalitetan komad mesa kojem nisu potrebne aromatične marinade. Želimo da dominira okus mesa, tako da je dovoljno meso posoliti, ali možete i posoliti nakon pečenja krupnom soli.
Meso očistite od opni, narežite na porcije od 250 g,po želji posolite. Meso mora biti sobne temperatureprilikom stavljanja na roštilj. Pazite da vam 30% rešetke ostaje prazno da temperatura ne padne previše. Biftek pecite na jakoj vatri 2-3 minute sa svake strane. Prije pečenja premažite maslinovim uljem.
Maslac sobne temperature miksajte sa ostalim namirnicama. Stavite u prozirnu foliju i zamotajte u valjak. Prilikom posluživanja odrežite kolutić i stavite na meso da se otopi.
Poslužite uz šparoge i mini rajčice koje su također pečene na roštilju.