Više za vas!
Biftek sa začinskim maslacem by Uvijek gladna

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 pakovanja pakovanje Goveđeg bifteka Goveđi biftek
Soli Sol
(po želji)
Maslinova ulja Maslinovo ulje
(po želji)

Začinski maslac

125 g g Maslaca Maslac
2 žlice žlica Mješavine začine Mješavina začina
2 režnja režanj Češnjaka Češnjak
Limunovog soka Limunov sok
(malo)
Soli Sol
(po želji)
Papra Papar
(po želji)

Biftek sa začinskim maslacem by Uvijek gladna

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

10 min
(2)

Priprema

Priprema:

Biftek je kvalitetan komad mesa kojem nisu potrebne aromatične marinade. Želimo da dominira okus mesa, tako da je dovoljno meso posoliti, ali možete i posoliti nakon pečenja krupnom soli.

Meso očistite od opni, narežite na porcije od 250 g,po želji posolite. Meso mora biti sobne temperatureprilikom stavljanja na roštilj. Pazite da vam 30% rešetke ostaje prazno da temperatura ne padne previše. Biftek pecite na jakoj vatri 2-3 minute sa svake strane. Prije pečenja premažite maslinovim uljem.

Maslac sobne temperature miksajte sa ostalim namirnicama. Stavite u prozirnu foliju i zamotajte u valjak. Prilikom posluživanja odrežite kolutić i stavite na meso da se otopi.

Poslužite uz šparoge i mini rajčice koje su također pečene na roštilju.