
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Mladoga luka Mladi luk | ||
30 g g | Masline Maslina | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
150 g g | Kozja sira Kozji sir | ||
400 g g | Pileta Pile | ||
240 g g | Pečene paprika Pečena paprika | ||
2 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
4 lista list | Salate Salata | ||
4 kom kom | Peciva za hamburger Pecivo za hamburger |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBurger s piletinom i kozjim sirom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Mladi luk oprati, sitno nasjeckati s maslinama i pomiješati sa svježim kozjim sirom i paprom.
Pečene paprike ocijediti i narezati na uzdužne komade. Pileći odrezak oprati, osušiti lagano ubrusom, ako je potrebno ukloniti žilice. S obje strane posoliti i popapriti, obložiti s po 1 komadom paprike i pričvrstiti. Odreske pržiti na vrućem ulju u velikoj tavi, najprije na strani mesa, a zatim na strani paprike po 2-3 minute.
U međuvremenu peciva prerezati na pola i kratko zapeći u tosteru. Namazati kremom od kozjeg sira. Listove salate očistiti, oprati i osušiti. Iz pilećeg odreska ukloniti čačkalice, odreske i salatu rasporediti na donji dio peciva, preklopiti gornjim dijelom peciva.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Rose Polusuho 2017