
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Kozica Kozice | ||
200 g g | Tagliatelle Tagliatella | ||
1 dl dl | Bijelo vino Bijelo vino | ||
150 g g | Cherry rajčice Cherry rajčica | ||
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
1 grančice grančica | Peršina Peršin | ||
1 žlice žlica | Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice | ||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 žlice žlica | Vinski ocat Vinski ocat | ||
Mješavine začine
Mješavina začina (RYBY) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBuzara od kozica sa RYBY začinom i Tagliatelle paštom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Buzara:
Na maslinovom ulju u širokoj tavi zacaklimo sjeckani češnjak. Dodamo RYBY začin i žlicu konšerve (koncentrata rajčice). Kada se konšerva otopi na ulju, dodamo kvasinu i bijelo vino. Dodamo otopljene kozice i cherry rajčice. Provrtimo po tavi se se svi sastojci spoje. Čim se kozice zagriju, gasimo vatru i posipamo sve sjeckanim peršinom i prelijemo sa par kapi maslinova ulja. Lagano posolimo i popaprimo.
Tagliatelle:
Dobro posoljenu vodu zakuhamo. Čim zaključa, dodamo Tagliatelle, koje kuhamo po uputama na pakiranju. Kada je pašta kuhana, procijedimo ju i sačuvamo šalicu tekućine od kuhanja. Na zagrijanom maslinovom ulju provrtimo kuhane Tagliatelle, koje podlijemo sa tekućinom od kuhanja da pašta bude sočna. Tagliatelle serviramo uz buzaru od kozica.