Više za vas!
Buzara od kozica sa RYBY začinom i Tagliatelle paštom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 pakovanja pakovanje Kozica Kozice
200 g g Tagliatelle Tagliatella
1 dl dl Bijelo vino Bijelo vino
150 g g Cherry rajčice Cherry rajčica
2 režnja režanj Češnjaka Češnjak
1 grančice grančica Peršina Peršin
1 žlice žlica Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice
Maslinova ulja Maslinovo ulje
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
Papra Papar
(po želji)
1 žlice žlica Vinski ocat Vinski ocat
Mješavine začine Mješavina začina
(RYBY)

Buzara od kozica sa RYBY začinom i Tagliatelle paštom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

1:20 sati
(4)

Priprema

Buzara:

Na maslinovom ulju u širokoj tavi zacaklimo sjeckani češnjak. Dodamo RYBY začin i žlicu konšerve (koncentrata rajčice). Kada se konšerva otopi na ulju, dodamo kvasinu i bijelo vino. Dodamo otopljene kozice i cherry rajčice. Provrtimo po tavi se se svi sastojci spoje. Čim se kozice zagriju, gasimo vatru i posipamo sve sjeckanim peršinom i prelijemo sa par kapi maslinova ulja. Lagano posolimo i popaprimo.

Tagliatelle:

Dobro posoljenu vodu zakuhamo. Čim zaključa, dodamo Tagliatelle, koje kuhamo po uputama na pakiranju. Kada je pašta kuhana, procijedimo ju i sačuvamo šalicu tekućine od kuhanja. Na zagrijanom maslinovom ulju provrtimo kuhane Tagliatelle, koje podlijemo sa tekućinom od kuhanja da pašta bude sočna. Tagliatelle serviramo uz buzaru od kozica.