Gambore otopimo prema uputama na pakiranju.
Cocktail gambori
Sastojci
4
osoba
-
- 1 žlica majoneza
- 2 žlice hrena
- 2 dl kečapa
- 1 žlica umak čili
- 1 kom limun
- 1 režanj češnjak
- grančice peršina
- grančice korijandera
- vinjaka par kapi
- worcestershire umaka par kapi
- maslinova ulja po želji
- soli po želji
- papra po želji
- 1 pakovanje kozice repova kozica
Priprema
Pomiješamo ketchup sa 2 velike žlice hrena, žlicom majoneze i čili umaka. Dodamo sitno sjeckani češnjak prema želji. Dodamo par kapi limuna, Worchestershire sauce-a i vinjaka ili Cognac-a. Lagano posolimo i popaprimo, dodamo par kapi maslinova ulja i sitno sjeckani peršin list ili korijander.
Pri konzumiranju, repove gambora umačemo u Cocktail umak.