
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 žlice žlica | Majoneze Majoneza | ||
2 žlice žlica | Hrena Hren | ||
2 dl dl | Kečapa Kečap | ||
1 žlice žlica | Umaka
Umak (čili) | ||
1 kom kom | Limuna Limun | ||
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
grančice grančica | Peršina Peršin | ||
grančice grančica | Korijandera Korijander | ||
Vinjaka
Vinjak (par kapi) | |||
Worcestershire umaka
Worcestershire umak (par kapi) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 pakovanja pakovanje | Kozica
Kozice (repova kozica) |
Cocktail gambori
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
0:15
min
(0)
Priprema
Vrijeme pripreme: 0:15
Gambore otopimo prema uputama na pakiranju.
Pomiješamo ketchup sa 2 velike žlice hrena, žlicom majoneze i čili umaka. Dodamo sitno sjeckani češnjak prema želji. Dodamo par kapi limuna, Worchestershire sauce-a i vinjaka ili Cognac-a. Lagano posolimo i popaprimo, dodamo par kapi maslinova ulja i sitno sjeckani peršin list ili korijander.
Pri konzumiranju, repove gambora umačemo u Cocktail umak.