Cocktail gambori

Cocktail gambori image
Težina pripreme Lagano
Priprema 15 min
Kuhanje 15 min

Sastojci

4 osoba
    • 1   žlica majoneza
    • 2   žlice hrena
    • 2   dl kečapa
    • 1   žlica umak čili
    • 1   kom limun
    • 1   režanj češnjak
    •   grančice peršina
    •   grančice korijandera
    •   vinjaka par kapi
    •   worcestershire umaka par kapi
    •   maslinova ulja po želji
    •   soli po želji
    •   papra po želji
    • 1   pakovanje kozice repova kozica

Priprema

    Gambore otopimo prema uputama na pakiranju.

    Pomiješamo ketchup sa 2 velike žlice hrena, žlicom majoneze i čili umaka. Dodamo sitno sjeckani češnjak prema želji. Dodamo par kapi limuna, Worchestershire sauce-a i vinjaka ili Cognac-a. Lagano posolimo i popaprimo, dodamo par kapi maslinova ulja i sitno sjeckani peršin list ili korijander.

    Pri konzumiranju, repove gambora umačemo u Cocktail umak.

Oznake