
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 žlice žlica | Majoneze Majoneza | ||
2 žlice žlica | Hrena Hren | ||
2 dl dl | Kečapa Kečap | ||
1 žlice žlica | Umaka
Umak (čili) | ||
1 kom kom | Limuna Limun | ||
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
grančice grančica | Peršina Peršin | ||
grančice grančica | Korijandera Korijander | ||
Vinjaka
Vinjak (par kapi) | |||
Worcestershire umaka
Worcestershire umak (par kapi) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 pakovanja pakovanje | Kozica
Kozice (repova kozica) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCocktail gambori
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Gambore otopimo prema uputama na pakiranju.
Pomiješamo ketchup sa 2 velike žlice hrena, žlicom majoneze i čili umaka. Dodamo sitno sjeckani češnjak prema želji. Dodamo par kapi limuna, Worchestershire sauce-a i vinjaka ili Cognac-a. Lagano posolimo i popaprimo, dodamo par kapi maslinova ulja i sitno sjeckani peršin list ili korijander.
Pri konzumiranju, repove gambora umačemo u Cocktail umak.