
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Dagnji Dagnje | ||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
Češnjaka
Češnjak (po želji) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Kruha
Kruh (malo) | |||
Limunovog soka
Limunov sok (po želji) |
Dagnje na gradele by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
0:30
min
(0)
Priprema
Priprema:List peršina sitno nasjeckajte, češnjak također, dodajte sok limuna i dosta maslinovog ulja. Količine prilagodite sebi i svome ukusu.Dagnje operite, očistite od prljavštine ako je potrebno. Stavite ih izravno na rešetku, peku se u vlastitom soku. Poslužite samo školjke koje su se posve otvorile, zatvorene bacite.Prelijte marinadom koju ste pripremili i uživajte.
Školjke također možete pripremati na otvorenoj vatri. Osim što su brzo gotove dobiti će neodoljivu aromu dima.