
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Dagnji Dagnje | ||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
Češnjaka
Češnjak (po želji) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Kruha
Kruh (malo) | |||
Limunovog soka
Limunov sok (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDagnje na gradele by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:List peršina sitno nasjeckajte, češnjak također, dodajte sok limuna i dosta maslinovog ulja. Količine prilagodite sebi i svome ukusu.Dagnje operite, očistite od prljavštine ako je potrebno. Stavite ih izravno na rešetku, peku se u vlastitom soku. Poslužite samo školjke koje su se posve otvorile, zatvorene bacite.Prelijte marinadom koju ste pripremili i uživajte.
Školjke također možete pripremati na otvorenoj vatri. Osim što su brzo gotove dobiti će neodoljivu aromu dima.