
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
25 g g | Kapara Kapari | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
300 g g | Kisela vrhnja Kiselo vrhnje | ||
200 g g | Emmentalera
Emmentaler (naribani) | ||
50 g g | Začinske trave Začinske trave | ||
1,2 kg kg | Povrća Povrće | ||
360 g g | Kroketa Kroketi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGratinirano povrće
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Smrznuto povrće dodati u kipuću slanu vodu i kuhati 4-6 minuta da se odledi.
U međuvremenu nasjeckati kapare. Pomiješati s kiselim vrhnjem, začinima, soli i paprom. Zamrznute krokete rasporediti na lim obložen papirom za pečenje.
Povrće ocijediti, staviti u plitki kalup za nabujke. Na povrće rasporediti mješavinu kiselog mlijeka i začina, posuti emmentalerom. Povrće i krokete peći 15-20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C (pećnica s ventilatorom), pri čemu krokete jednom okrenuti.