
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
25 g g | Kapara Kapari | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
300 g g | Kisela vrhnja Kiselo vrhnje | |
200 g g | Emmentalera
Emmentaler (naribani) | |
50 g g | Začinske trave Začinske trave | |
1,2 kg kg | Povrća Povrće | |
360 g g | Kroketa Kroketi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGratinirano povrće
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Smrznuto povrće dodati u kipuću slanu vodu i kuhati 4-6 minuta da se odledi.
U međuvremenu nasjeckati kapare. Pomiješati s kiselim vrhnjem, začinima, soli i paprom. Zamrznute krokete rasporediti na lim obložen papirom za pečenje.
Povrće ocijediti, staviti u plitki kalup za nabujke. Na povrće rasporediti mješavinu kiselog mlijeka i začina, posuti emmentalerom. Povrće i krokete peći 15-20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C (pećnica s ventilatorom), pri čemu krokete jednom okrenuti.