
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Pastrve Pastrva | |
2 žlice žlica | Limunovog soka Limunov sok | |
1 kom kom | Luka Luk | |
1 kom kom | Crvene paprike Crvena paprika | |
100 g g | Sira Sir | |
1 žlice žlica | Bosiljka
Bosiljak (nasjeckan) | |
3 žlice žlica | Peršina
Peršin (nasjeckan) | |
Soli
Sol (po želji) | ||
1 žlice žlica | Slatke paprike Slatka paprika | |
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrilana pastrva sa paprikom i sirom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema
Ribe očistimo, osušimo, iznutra i izvana namažemo sa soli, sokom od limunai paprom.
Paprikuoperemo, odstranimo jezgro, narežemo na ne previše velike kockice. Oljušten luksitno sjeckamo. Sastojke za smjesu promiješamo, posolimo i zapaprimo.
Ribe punimo sa smjesom, svaku vežemo čačkalicom i lagano zamotamo u aluminijsku foliju namašćenu maslinovim uljem. Foliju pažljivo savinemo, probodemo vilicom. Pečemo na zagrijanom roštilju oko 20 minuta.
Serviranje
Poslužimo sa svježim francuzom ili kuhanim neoguljenimkrumpirom.
Preporuka za vino uz jelo:POŠIP VRHUNSKI WINEMAKERS OF CROATIA 2016/ WINEMAKERS OF CROATIAChardonnay bijelo vino 2017