Više za vas!
Grilana pastrva sa paprikom i sirom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

4 kom kom Pastrve Pastrva
2 žlice žlica Limunovog soka Limunov sok
1 kom kom Luka Luk
1 kom kom Crvene paprike Crvena paprika
100 g g Sira Sir
1 žlice žlica Bosiljka Bosiljak
(nasjeckan)
3 žlice žlica Peršina Peršin
(nasjeckan)
Soli Sol
(po želji)
1 žlice žlica Slatke paprike Slatka paprika
Papra Papar
(po želji)

Grilana pastrva sa paprikom i sirom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

35 min
(3)

Priprema

Priprema

Ribe očistimo, osušimo, iznutra i izvana namažemo sa soli, sokom od limunai paprom.

Paprikuoperemo, odstranimo jezgro, narežemo na ne previše velike kockice. Oljušten luksitno sjeckamo. Sastojke za smjesu promiješamo, posolimo i zapaprimo.

Ribe punimo sa smjesom, svaku vežemo čačkalicom i lagano zamotamo u aluminijsku foliju namašćenu maslinovim uljem. Foliju pažljivo savinemo, probodemo vilicom. Pečemo na zagrijanom roštilju oko 20 minuta.

Serviranje

Poslužimo sa svježim francuzom ili kuhanim neoguljenimkrumpirom.

Preporuka za vino uz jelo:POŠIP VRHUNSKI WINEMAKERS OF CROATIA 2016/ WINEMAKERS OF CROATIAChardonnay bijelo vino 2017