Grilani šampinjoni s pesto i sirom s plemenitom plijesni

Grilani šampinjoni s pesto i sirom s plemenitom plijesni image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 15 min

Sastojci

4 porcije
    • 20   kom gljive
    • 0,5   staklenke pesta
    • 2   žlice peršina nasjeckanog
    • 0,5   pakovanja sira s plemenitom plijesni
    • 1   pakovanje rukola
    • 1   dl balzamični ocat

Priprema

    Priprema

    Šampinjone operemo, osušimo i odrežemo stručke. Sir drobimo i promiješamo s pesto umakom.

    Šampinjone pečemo 3 minute na roštilju, klobukom prema gore, a nakon toga ih okrenemo i punimo sa smjesom od sira i pesto. Pečemo još 5 minuta.

    Rikolupoškropimo balzamičnim octom pa na nju posložimo šampinjone, stavljajući na njih list peršina.

Oznake