Grillani svinjski kotlet, lovačka salata od pečenog povrća s grahom

Grillani svinjski kotlet, lovačka salata od pečenog povrća s grahom

Težina pripremeLagano
Priprema10 min
Kuhanje35 min

Priprema

  1. Paprike operemo i stavimo na roštilj.
  2. Meso začinimo soli, paprom, kimom i cayenneom. Papriku na roštilju okrenemo kada se malo zapeče. Nasjeckamo ružmarin i posipamo po mesu. Poškropimo s malo ulja i utrljamo začine u meso. Stavimo peći na roštilj. Kada se zapeče, okrenemo ga. Pečemo ih oko 10 minuta.
  3. Ljubičasti luk narežemo na kockice i stavimo ih u zdjelu.
  4. Papriku, kada se zapeče sa svih strana, maknemo s roštilja u zdjelu i pokrijemo PVC folijom da se „upari“.
  5. Kotlete, kada su pečeni, maknemo s roštilja i pustimo ih da odmaraju.
  6. Češnjak nasjeckamo i dodamo kockicama luka. Grah ocijedimo i isperemo pod hladnom vodom. Dodamo ga luku u zdjeli. Peršin list operemo, nasjeckamo i dodamo grahu. Paprike ogulimo, maknemo im koštice i narežemo na trakice, koje dodamo grahu. Poškropimo sokom limuna, posolimo, popaprimo, dodamo malo ulja i octa. Pomiješamo.

Povezani recepti