Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Govedine
Govedina (meso od buta ili mišića) | ||
2 kom kom | Luka Luk | ||
1 kom kom | Mrkve Mrkva | ||
2 češnja češanj | Češnjaka Češnjak | ||
korijena korijen | Celera
Celer (komadić) | ||
2 dl dl | Crnoga vina Crno vino | ||
1 žlice žlica | Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice | ||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
1 kom kom | Limuna
Limun (korica) | ||
2 kom kom | Lovorova lista Lovorov list | ||
Soli Sol | |||
Mljevene paprike
Mljevena paprika (slatka i ljuta) | |||
Papra Papar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGulaš
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Kockice luka popržiti na masnoći, dodati sjeckani češnjak, komadiće mrkve i celera. Kratko sve popržiti i dodati na kocke narezano meso. Sve začiniti solju, paprom, crvenom paprikom slatkom i ljutom (po želji), dodati lovorov list i koricu limuna. Propirjati da meso pusti sok te dodati crveno vino i koncentrat rajčice. Pirjati da vino ispari, te zaliti vodom. Kuhati da meso omekša i gulaš zgusne, podlijevati vodom po potrebi. U gotovi gulaš dodati nascjeckani peršin list.