Gulaš od krumpira i paprika s kobasicama

Gulaš od krumpira i  paprika s kobasicama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 1 h

Sastojci

4 porcije
    • 500   g krumpira
    • 2   kom crvene paprike
    • 1   režanj češnjak
    • 2   kom luka
    • 2   žlice suncokretova ulja
    •   soli po želji
    •   papra po želji
    • 2   žličice slatke paprike
    • 0,5   žličice kima
    • 0,5   žličice mažurana
    • 1   žlica brašno
    • 600   ml povrtnoga temeljaca
    • 2   žličice peršina
    • 3   kom kobasice za pečenje

Priprema

    Priprema:

    Krumpir oguliti, oprati i narezati na veće komade. Očistiti paprike te također narezati na veće komade. Luk i češnjak nasjeckati na trakice. Povrće pirjati na dvije žlice ulja u loncu. Začiniti solju, paprom, začinskom paprikom, mažuranom i kimom. Dodati žlicu brašna te kratko pržiti. Uliti temeljac te dodati kobasice. Kuhati na srednjoj vatri minimalno 35 minuta. Prije serviranja, po želji, posuti svježim nasjeckanim peršinom.