Hladna juha od lubenice i jagoda sa fetom i mentom

Hladna juha od lubenice i jagoda sa fetom i mentom image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 20 min

Sastojci

4 porcije
    • 200   g jagode
    • 600   g lubenice
    • 4   žlice limunovog soka
    • 1   žlica bosiljak
    • 3   žlice cvjetnoga meda
    • 2   žlice mente
    • 200   g feta sira

Priprema

    Jagodeperemo, pulpu izlubenicedijelimo na manje komade.U blender stavljamo sve sastojke osim sira te jednu žličicumente, koju ostavljamo za ukrašavanje.Sastojke miksamo u blenderu, a potom sve zajedno hladimo u hladnjaku.

    Serviranje

    Prije posluživanja hladnu juhu prelijemo u zdjelice, posipamo izmrvljenim sirom feta te mentom. Dodatno je moguće u svaku zdjelicu staviti i kocku leda.

Oznake