Priprema
Priprema:
Maslac, šećer i sol kremasto izmiješati. Dodavati postepeno jedno po jedno jaje. Dodati narančinu koricu. Pomiješati brašno i prašak za pecivo i kratko promiješati s narančinim sokom. Tijestom premazati okrugli kalup za kolače (26 cm Ø) obložen papirom za pečenje i peći 45-50 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 175°C; pred kraj po potrebi prekriti alu-folijom kako površina ne bi previše potamnila. Ostaviti da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Naranču filetirati. Grožđe oprati, prepoloviti i po želji izvaditi koštice. Izvaditi kolač iz kalupa i po sredini prerezati na 2 polovice; pritom iz sredine izrezati traku tijesta od gotovo 1 cm. Polovice tijesta staviti na pladanj tako da su obli dijelovi okrenuti jedan prema drugom. Traku tijesta prepoloviti i staviti između toga kao ticala.
Od vrhnja, vanilin šećera i praha za učvršćivanje izraditi čvrsti šlag. Kolač naokolo premazati s 2/3 šlaga, ostatak staviti u vrećicu za ukrašavanje kolača s nastavkom u obliku zvijezde. Pomoću šlaga izraditi uzorak leptira. Na to simetrično staviti dobro ocijeđene filee naranče, grožđe i višnje. Po želji ukrasiti šarenim mrvicama.