Priprema
U većem loncu pomiješajte temeljac, pire od bundeve i sve začine. Kada juha zavrije, smanjite vatru i pažljivo dodajte vrhnje za kuhanje i mlijeko. Pustite juhu neka kuha 5-10 minuta na laganoj vatri. Dok se juha kuha, pripremite krutone sa sirom. Jednu stranu svake šnite kruha premažite maslacem. Šnite kruha okrenite tako da strana premazana maslacem bude okrenuta prema dolje. Na svaku šnitu kruha stavite po jednu šnitu tvrdog kravljeg sira, preko kravljeg sira posipajte mrvljeni meki sir. Na vrh stavite drugu šnitu kruha. Kruh prepecite u lagano namašćenoj tavici, 3-4 minute sa svake strane dok ne dobije zlatno smeđu boju, odnosno dok se sir ne otopi. Druga opcija je da kruh prepečete u tosteru. Prepečeni kruh izrežite na kockice 1x1 cm. Vruću juhu uspite u zdjelice i poslužite s toplim krutonima od sira. Juhu ukrasite listićem svježeg bosiljka i svježe mljevenim crnim paprom. Preporuka za vino uz jelo: Winemakers Of Croatia MUŠKAT ŽUTI, KVALITETNO BIJELO VINO 2017