
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
0,5 kom kom | Limete
Limeta (sok) | |
20 kom kom | Pilećih krilca Pileća krilca | |
Limete
Limeta (naribana kora) | ||
3 kom kom | Chili papričice Chili papričica | |
2 žlice žlica | Đumbira
Đumbir (naribani) | |
1 žlice žlica | Smeđega šećera Smeđi šećer | |
Papra
Papar (po želji) | ||
1 žličice žličica | Soja umaka Soja umak | |
10 kom kom | Korijandera
Korijander (usitnjenih zrna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrilca sa đumbirom s roštilja
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema
Pažljivo promiješamo sve sastojke marinade: sok od 1/2 limete, naribanu koru limete, 3 sitno kosane čili paprike bez sjemenki, 1 žlicu smeđeg šećera, 2 žlice svježo ribanog đumbira, 1 žličicu umaka od soje, 10 usitnjenih zrna korijandra i papar.
Oprana i osušena krilca zalijemo marinadom i ostavimo u hladnjaku preko noći.
Pečemo na roštilju oko 20 minuta, uz miješanje.
Preporuka za vino uz jelo:Giulio Pasotti Pinot Grigio delle Venezie DOP