
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
250 g g | Rajčice Rajčica | ||
300 g g | Mljevenoga mesa Mljeveno meso | ||
2 žlice žlica | Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice | ||
2 žlice žlica | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
0,5 lonca lonac | Bosiljka Bosiljak | ||
125 g g | Milerama Mileram | ||
1 kom kom | Baguetta Baguette |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKruh punjen mljevenim mesom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Rajčice oprati, prerezati na pola, izvaditi jezgru i sitno nasjeckati. Mljeveno meso pržiti u vrućem ulju 5 minuta. Dodati rajčice i koncentrat rajčice, začiniti solju i paprom i pirjati 5 minuta. Pustiti da se ohladi.
Otrgnuti listove bosiljka, nasjeckati i dodati u mljeveno meso zajedno sa svježim sirom. Dobro promiješati i začiniti.
Baget po želji lagano zapeći u pećnici. Baget presjeći na pola po dužini, ukloniti nešto unutarnjeg mekog dijela. Premazati smjesom mljevenog mesa i svježeg sira i polovice kruha staviti jednu na drugu. Baget čvrsto zamotati u aluminijsku foliju i ostaviti kratko da se sastojci sjedine. Na pikniku po želji još jednom zagrijati na roštilju.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Čile Merlot 2017