
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
250 g g | Rajčice Rajčica | |
300 g g | Mljevenoga mesa Mljeveno meso | |
2 žlice žlica | Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice | |
2 žlice žlica | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
0,5 lonca lonac | Bosiljka Bosiljak | |
125 g g | Milerama Mileram | |
1 kom kom | Baguetta Baguette |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKruh punjen mljevenim mesom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Rajčice oprati, prerezati na pola, izvaditi jezgru i sitno nasjeckati. Mljeveno meso pržiti u vrućem ulju 5 minuta. Dodati rajčice i koncentrat rajčice, začiniti solju i paprom i pirjati 5 minuta. Pustiti da se ohladi.
Otrgnuti listove bosiljka, nasjeckati i dodati u mljeveno meso zajedno sa svježim sirom. Dobro promiješati i začiniti.
Baget po želji lagano zapeći u pećnici. Baget presjeći na pola po dužini, ukloniti nešto unutarnjeg mekog dijela. Premazati smjesom mljevenog mesa i svježeg sira i polovice kruha staviti jednu na drugu. Baget čvrsto zamotati u aluminijsku foliju i ostaviti kratko da se sastojci sjedine. Na pikniku po želji još jednom zagrijati na roštilju.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Čile Merlot 2017