Lasagne s mesom i tikvicama

Lasagne s mesom i tikvicama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 20 min

Sastojci

4 osoba
    • 2   kom tikvice
    • 450   g mljevenoga mesa
    • 500   g pasirane rajčice
    • 2   kom luka
    • 100   g goude
    • 125   g mozzarelle
    • 2   režnja češnjaka
    • 1   žličica maslinovo ulje
    •   papra po želji
    •   soli po želji

Priprema

    Luk i češnjak sitno nasjeckati i ispirjati na ulju. Dodati mljeveno meso i nastaviti pržiti. Na kraju dodati koncentrat rajčice i pasiranu rajčicu. Pola smjese staviti na dno posude za pečenje. Tikvice narezati na duguljaste ploške te položiti na umak u posudi za pečenje. Posoliti i popapriti. Zatim dodati ostatak umaka, na njega složiti tikvice te posuti ribanom mozzarellom.

    Zapeći u pećnici na 180°C oko 20 min.