
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
2 kom kom | Tikvice Tikvica | |
450 g g | Mljevenoga mesa Mljeveno meso | |
500 g g | Pasirane rajčice Pasirana rajčica | |
2 kom kom | Luka Luk | |
100 g g | Goude Gouda | |
125 g g | Mozzarelle Mozzarella | |
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
1 žličice žličica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLasagne s mesom i tikvicama
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Luk i češnjak sitno nasjeckati i ispirjati na ulju. Dodati mljeveno meso i nastaviti pržiti. Na kraju dodati koncentrat rajčice i pasiranu rajčicu. Pola smjese staviti na dno posude za pečenje. Tikvice narezati na duguljaste ploške te položiti na umak u posudi za pečenje. Posoliti i popapriti. Zatim dodati ostatak umaka, na njega složiti tikvice te posuti ribanom mozzarellom.
Zapeći u pećnici na 180°C oko 20 min.