Lepinja s telećim tripicama

Lepinja s telećim tripicama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 1 h

Sastojci

4 osoba
    • 4   kom lepinje
    • 500   g telećih tripica kuhane
    • 100   g pancete
    • 400   g ljubičasti luk
    • 150   g pasirane rajčice
    • 0,5   žličice chili u prahu
    • 1   glavica kupus manja
    • 200   ml milerama
    • 100   g feta sira
    • 200   g endivije
    • 100   g rukole
    •   soli po želji
    •   papra po želji

Priprema

    Priprema:

    Luk nasjeckati te pirjati dok ne omekša, dodati predkuhane tripice, sjeckanu pancetu, sol, papar, chilli i pelate. Kuhati dok tripice ne omekšaju i umak zgusne.Kupus naribati, posoliti i malo stisnuti vodu iz njega.

    U blenderu napraviti kremu od milerama, feta sira i rukole.Lepinju puniti kupusom, tripicama, preliti kremom te dodati sitno rezani endiviju.