
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Lepinje Lepinja | |
500 g g | Telećih tripica
Teleće tripice ( kuhane ) | |
100 g g | Pancete Panceta | |
400 g g | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
150 g g | Pasirane rajčice Pasirana rajčica | |
0,5 žličice žličica | Chili u prahu Chili u prahu | |
1 glavice glavica | Kupusa
Kupus ( manja ) | |
200 ml ml | Milerama Mileram | |
100 g g | Feta sira Feta sir | |
200 g g | Endivije Endivija | |
100 g g | Rukole Rukola | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLepinja s telećim tripicama
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Luk nasjeckati te pirjati dok ne omekša, dodati predkuhane tripice, sjeckanu pancetu, sol, papar, chilli i pelate. Kuhati dok tripice ne omekšaju i umak zgusne.Kupus naribati, posoliti i malo stisnuti vodu iz njega.
U blenderu napraviti kremu od milerama, feta sira i rukole.Lepinju puniti kupusom, tripicama, preliti kremom te dodati sitno rezani endiviju.