
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 žličice žličica | Crvene paprike
Crvena paprika (mljevena) | ||
400 g g | Svinjske kocke za gulaš Svinjske kocke za gulaš | ||
250 g g | Riže Riža | ||
2 žlice žlica | Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMađarski svinjski gulaš s rižom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Mrkve oprati, oguliti i tanko narezati. Luk i češnjak sitnonasjeckati. Luk i češnjak pirjati na ulju. Dodati meso i začiniti solju i paprom. Zatim dodati 200 ml vode te mljevenu crvenu papriku i koncentrat rajčice. Dodati mrkvu i smrznuti grašak te kuhati 20 minuta na laganoj vatri. U međuvremenu skuhati rižu u 500 ml posoljene vode. Papriku očistiti i narezati na kockice te dodati u gulaš 5-10 minuta prije kraja kuhanja. Bosiljak oprati, osušiti i sitno nasjeckati. Poslužiti gulaš s rižom i aranžirati s bosiljkom.