Više za vas!
Mađarski svinjski gulaš s rižom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 žličice žličica Crvene paprike Crvena paprika
(mljevena)
400 g g Svinjske kocke za gulaš Svinjske kocke za gulaš
250 g g Riže Riža
2 žlice žlica Koncentrata rajčice Koncentrat rajčice

Mađarski svinjski gulaš s rižom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

30 min
(3)

Priprema

Priprema:

Mrkve oprati, oguliti i tanko narezati. Luk i češnjak sitnonasjeckati. Luk i češnjak pirjati na ulju. Dodati meso i začiniti solju i paprom. Zatim dodati 200 ml vode te mljevenu crvenu papriku i koncentrat rajčice. Dodati mrkvu i smrznuti grašak te kuhati 20 minuta na laganoj vatri. U međuvremenu skuhati rižu u 500 ml posoljene vode. Papriku očistiti i narezati na kockice te dodati u gulaš 5-10 minuta prije kraja kuhanja. Bosiljak oprati, osušiti i sitno nasjeckati. Poslužiti gulaš s rižom i aranžirati s bosiljkom.