
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Mini pizze Mini pizza | |
2 - 3 grančice grančica | Bosiljka Bosiljak | |
70 g g | Crème fraîche Crème fraîche | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
0,5 gomolja gomolj | Komorača Komorač | |
1 stručka stručak | Mladoga luka Mladi luk | |
100 g g | Šparoge Šparoga | |
0,5 kom kom | Tikvice Tikvica | |
1 kuglice kuglica | Mozzarelle Mozzarella | |
50 g g | Parmezana Parmezan | |
2 - 3 | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
Rukole
Rukola (nekoliko stabljika) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini pizze s povrćem
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Tijesto za pizzu odmotati i narezati na 18 pravokutnika, staviti na dva lima za pečenje obložena papirom za pečenje. 9 pizza premazati s malo umaka od rajčice iz pakiranja (ostatak umaka upotrijebiti za nešto drugo). Listove bosiljka nasjeckati i pomiješati s crème fraîche, soli i paprom; premazati preostale pizze.
Komorač oguliti, izvaditi drvenastu sredinu i narezati na tanke trakice. Mladi luk oprati i narezati na komade od 1 cm. Tikvicu oprati, prepoloviti i narezati na tanke ploške. Šparogu oprati, donju trećinu oguliti i rezati ukoso ploškice.
Mozzarellu ocijediti, narezati na ploškice i podijeliti po pizzama s umakom od rajčice, nadjenuti tikvicama, komoračem i polovicom mladog luka. Preostale pizze nadjenuti šparogama i preostalim mladim lukom. Parmezan naribati, posipati po pizzama. Poprskati pizze uljem i posipati crnim paprom. Limove za pečenje peći jedan za drugim u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 220°C oko 15 minuta. U međuvremenu rukolu oprati i rastrgati; pizze sa šparogama posipati rukolom prije posluživanja.