
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
2 - 3 grančice grančica | Bosiljka Bosiljak | |
1 pakovanja pakovanje | Tijesta za pizzu Tijesto za pizzu | |
70 g g | Milerama Mileram | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
0,5 kom kom | Komorača Komorač | |
1 svežnja svežanj | Mladoga luka Mladi luk | |
0,5 kom kom | Tikvice Tikvica | |
100 g g | Zelene šparoge Zelene šparoge | |
50 g g | Parmezana Parmezan | |
1 kugle kugla | Mozzarelle Mozzarella | |
2 - 3 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
Rukole
Rukola (po želji) | ||
Rajčice
Rajčica (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini-pizze s povrćem - fingerfood na talijanski način!
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Tijesto za pizzu narezati na 18 komada i rasporediti na dva lima obložene papirom za pečenje. Devet mini-pizza premazati gotovim umakom od rajčice. Nasjeckati bosiljak, pomiješati ga sa svježim sirom, solju i paprom. Preostale pizze premazati smjesom.
Komorač narezati na tanke trake. Mladi luk narezati na komade duljine 1 cm. Tikvicu narezati na tanke kriške. Oprati šparoge, odrezati tvrdu trećinu i ostatak narezati na sitnije komade. Mozzarellu narezati na kriške, složiti na mini-pizze premazane umakom od rajčice. Posuti tikvicama, komoračem i polovicom mladog luka.
Ostale pizze posuti šparogama i preostalim mladim lukom. Naribati parmezan pa posuti po pizzama.
Mini-pizze premazati uljem i popapriti.
Svaki lim s pizzama peći zasebno u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 stupnjeva 15 minuta.
Oprati rukolu pa je natrgati i posuti po ispečenim pizzama sa šparogama.