
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
200 g g | Njoka Njoki | |
100 g g | Kozica Kozice | |
15 g g | Češnjaka Češnjak | |
50 g g | Luka Luk | |
0,05 L L | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |
25 g g | Maslaca Maslac | |
25 g g | Parmezana Parmezan | |
50 g g | Cherry rajčice Cherry rajčica |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNjoki s plodovima mora i cherry rajčicama
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Luk popržimo na vrućem ulju, dodamo cherry rajčice i sjeckani češnjak.Pomiješamo te dodamo kozice. Kratko popržimo te podijemo vodom. začinimo sa sol i paprom po ukusu. Njoke skuhamo u posoljenoj vodi i kuhane njoke dodamo u umak sa kozicama. U umak ubacimo dvije kockice maslaca te miješajući zgusnemo umak. Poslužimo sa ribanim parmezanom.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Chardonnay, bijelo vino 2017