Njoki s plodovima mora i cherry rajčicama

Njoki s plodovima mora i cherry rajčicama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 25 min

Sastojci

1 porcija
    • 200   g njoka
    • 100   g kozica
    • 15   g češnjaka
    • 50   g luka
    • 0,05   l suncokretova ulja
    • 25   g maslaca
    • 25   g parmezana
    • 50   g cherry rajčice

Priprema

    Priprema:

    Luk popržimo na vrućem ulju, dodamo cherry rajčice i sjeckani češnjak.Pomiješamo te dodamo kozice. Kratko popržimo te podijemo vodom. začinimo sa sol i paprom po ukusu. Njoke skuhamo u posoljenoj vodi i kuhane njoke dodamo u umak sa kozicama. U umak ubacimo dvije kockice maslaca te miješajući zgusnemo umak. Poslužimo sa ribanim parmezanom.

    Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Chardonnay, bijelo vino 2017