Više za vas!
Omlet s dalmatinskim pršutom i osječkom ili dalmatinskom kobasicom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

4 kom kom Jaja Jaje
100 g g Dalmatinskog pršuta Dalmatinski pršut
100 g g Kobasice Kobasica
(osječke ili dalmatinske)
1 žlice žlica Maslaca Maslac
1 prstohvata prstohvat Soli Sol

Omlet s dalmatinskim pršutom i osječkom ili dalmatinskom kobasicom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

15 min
(0)

Priprema

Razbijte 4 jaja u manju zdjelicu, dodajte sol i dobro promiješajte. Na tavu stavite maslac i zagrijte na vatri. Prelijte razmućena jaja po tavi i pričekajte nekoliko sekundi da se prime za dno. Po gornjem sloju jaja rasporedite pršut i kobasice te jednu polovicu prebacite preko druge. Poslužiti uz Milbona svježi zrnati sir.

Tagovi

Užina