
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Luka
Luk (koliko je pakiranje mesa toliko luka ide) | ||
500 g g | Srneća mesa Srneće meso | ||
150 g g | Crvene paprike
Crvena paprika (svježa) | ||
80 g g | Mrkve Mrkva | ||
500 ml ml | Mesnog temeljaca Mesni temeljac | ||
Celera
Celer (tvrdi dio) | |||
1 pakovanja pakovanje | Lovačke knedle Lovački knedli | ||
100 ml ml | Pasirane rajčice Pasirana rajčica | ||
2 lista list | Lovorova lista Lovorov list | ||
2 žlice žlica | Crvene paprike
Crvena paprika (mljevena) | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
Suncokretova ulja
Suncokretovo ulje (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPaprikaš
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Luk, mrkvu i celer očistite i nasjeckajte na kockice. Crvenu papriku očistite i narežite na trake.
Luk stavite dinstati u duboki lonac na zagrijano ulje. Luk dinstajte 15-20 minuta na srednje jakom plamenu uz povremeno dodavanje vode ako je to potrebno. Kada je luk omekšao dodajte srneće meso te i njega uz luk zapecite sa svih strana. Dodajte ostatak povrća, promiješajte i zalijte temeljcom i pasiranom rajčicom. Začinite po ukusu.
Paprikaš kuhajte dok meso ne omekša, a umak se zgusne.
Srneći paprikaš poslužite uz okruglice od kruha koje je potrebno pripremiti po uputama s pakiranja.