
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Luka
Luk (koliko je pakiranje mesa toliko luka ide) | |
500 g g | Srneća mesa Srneće meso | |
150 g g | Crvene paprike
Crvena paprika (svježa) | |
80 g g | Mrkve Mrkva | |
500 ml ml | Mesnog temeljaca Mesni temeljac | |
Celera
Celer (tvrdi dio) | ||
1 pakovanja pakovanje | Lovačke knedle Lovački knedli | |
100 ml ml | Pasirane rajčice Pasirana rajčica | |
2 lista list | Lovorova lista Lovorov list | |
2 žlice žlica | Crvene paprike
Crvena paprika (mljevena) | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
Suncokretova ulja
Suncokretovo ulje (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaprikaš
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Luk, mrkvu i celer očistite i nasjeckajte na kockice. Crvenu papriku očistite i narežite na trake.
Luk stavite dinstati u duboki lonac na zagrijano ulje. Luk dinstajte 15-20 minuta na srednje jakom plamenu uz povremeno dodavanje vode ako je to potrebno. Kada je luk omekšao dodajte srneće meso te i njega uz luk zapecite sa svih strana. Dodajte ostatak povrća, promiješajte i zalijte temeljcom i pasiranom rajčicom. Začinite po ukusu.
Paprikaš kuhajte dok meso ne omekša, a umak se zgusne.
Srneći paprikaš poslužite uz okruglice od kruha koje je potrebno pripremiti po uputama s pakiranja.