Više za vas!
Pečena riba i remulada s krastavcima

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

2 - 3 žlice žlica Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
1 stručka stručak Kopra Kopar
1 kom kom Krastavca Krastavac
80 g g Kiseli krastavac Kiseli krastavac
150 g g Kisela vrhnja Kiselo vrhnje
Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
Šećera Šećer
(po želji)
Limunovog soka Limunov sok
(po želji)
3 pakovanja pakovanje Bakalara Bakalar

Pečena riba i remulada s krastavcima

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

15 min
(0)

Priprema

Priprema:

Filete bakalara isprati, osušiti laganim pritiskanjem krpom i lagano peći 4 - 5 minuta u vrućem ulju u poklopljenoj tavi kako bi se fileti odmrznuli.

U međuvremenu oguliti krastavac, prerezati na pola po dužini i odstraniti sjemenke. Meso krastavca i ocijeđene kisele krastavce nasjeckati na kockice. Otkinuti vrhove kopra i sitno nasjeckati, pomiješati s majonezom i kiselim vrhnjem i začini solju, paprom i šećerom. Pažljivo umiješati krastavac izrezan na kockice.

Riblje filete začiniti solju, paprom i malo limunovog soka i peći u otvorenoj tavi 1-2 minute sa svake strane do zlatnosmeđe boje. Poslužiti uz remuladu s krastavcima. Preporučujemo poslužiti s francuskim kruhom (baget).

Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Chardonnay bijelo vino 2017