
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
3 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
1 kom kom | Svinjske koljenice Svinjska koljenica | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Lovorova lista
Lovorov list (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
2 žlice žlica | Masti Mast | |
Dimljene paprike
Dimljena paprika (po želji) | ||
1 glavice glavica | Kisela kupusa
Kiseli kupus (veća) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPečena svinjska koljenica s kiselim zeljem
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Svinjsku koljenicu kuhati u posoljenoj vodi s lukom i češnjakom 1 sat i 30 min. Sol, papar i dimljenu papriku pomiješati te dobro utrljati na kuhani buncek. Svinjsku koljenicu zaliti otopljenom svinjskom masti i peći 2 sata na 200 °C. Kiseli kupus narezati na sitne trakice i po potrebi isprati ako je previse kiseo ili slan. Kupus pirjati na laganoj vatri sa žlicom svinjske masti, paprom i listom lovora dok ne omekša.