Više za vas!
Pečena svinjska koljenica s kiselim zeljem

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 kom kom Ljubičasti luk Ljubičasti luk
3 režnja režanj Češnjaka Češnjak
1 kom kom Svinjske koljenice Svinjska koljenica
Soli Sol
(po želji)
Lovorova lista Lovorov list
(po želji)
Papra Papar
(po želji)
2 žlice žlica Masti Mast
Dimljene paprike Dimljena paprika
(po želji)
1 glavice glavica Kisela kupusa Kiseli kupus
(veća)

Pečena svinjska koljenica s kiselim zeljem

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

2:00 sati
(9)

Priprema

Priprema:

Svinjsku koljenicu kuhati u posoljenoj vodi s lukom i češnjakom 1 sat i 30 min. Sol, papar i dimljenu papriku pomiješati te dobro utrljati na kuhani buncek. Svinjsku koljenicu zaliti otopljenom svinjskom masti i peći 2 sata na 200 °C. Kiseli kupus narezati na sitne trakice i po potrebi isprati ako je previse kiseo ili slan. Kupus pirjati na laganoj vatri sa žlicom svinjske masti, paprom i listom lovora dok ne omekša.