Pileća prsa u limunovom soku

Pileća prsa u limunovom soku image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 1 h

Sastojci

2 osoba
    • 1   kom pileća prsa
    • 1   kom limun
    •   maslinova ulja po želji
    •   rajčice po želji
    •   bosiljka po želji

Priprema

    Priprema:

    Pileća prsa očistite od masnoće i narežite na medaljone.Pileće meso začinite sa soli i paprom po vlastitom ukusu. Prelijte ih sokom jednog limuna i s malo maslinovog ulja. Ostavite piletinu barem pola sata da se marinira u limunovom soku i začinima.Rajčice narežite na kriške.Zagrijte malo maslinovog ulja na tavi i na njega stavite peći piletinu. Okrenite piletinu kako bi promijenila boju sa svih strana. Kada je piletina postala bijela dodajte narezanu rajčicu te i nju s piletinom nastavite peći na tavi 10 minuta.Kada je piletina gotova posipajte svježe listove bosiljka po jelu i poslužite.