Priprema
Pileći zabatak narežemo na kocke, koje začinimo sa soli, paprom, crvenom slatkom paprikom i uljem, da se meso marinira.
Papriku operemo i narežemo na kocke. Od mesa i paprike napikamo male ražnjiće, koje stavimo peći na roštilj. Kada meso poprimi grill šare, okrenemo i grillamo oko 15 minuta, da ražnjići ostanu sočni, ali dobro pečeni.
Ljubičasti luk narežemo na sitne kockice, koje stavimo u zdjelicu. Dodamo nasjeckani češnjak. Svježi peršin operemo, nasjeckamo i dodamo u zdjelicu. Dodamo i nasjeckani svježi origano. Sitno nasjeckamo čili i dodamo ostalim sastojcima. Naribamo malo korice bio limuna. Lagano posolimo i popaprimo, dodamo vinskog octa i maslinovog ulja i zamiješamo u Chimichurri salsu.
Lepinju prerežemo na četvrtine, koje kratko grilamo na roštilju. Ražnjiće serviramo uz grilanu lepinju i Chimichurri salsu.