Priprema
Priprema:
Glazuru sitno nasjeckati i 2/3 otopiti na vrućoj pari. Izvaditi, u smjesi otopiti preostalu glazuru. Puniti u 12-14 silikonskih kalupa za praline (Ø 3 cm, ili udubljenja silikonskog kalupa za mini muffine) i ostaviti da se hladi 5 minuta. Potom istresti na kuhinjsku rešetku iznad lista papira za pečenje i ostaviti da se cijedi 15 minuta, tako da nastanu šupljine. Okrenuti, prekomjernu čokoladu pokupiti. Ostaviti da se stvrdne u hladnjaku, potom izvaditi iz kalupa. Postupak još jednom ponoviti sa skupljenom glazurom, tako da se ukupno dobije oko 20 šupljih čokoladnih pralina.
Za pjenu želatinu staviti da se namače u hladnoj vodi. Sitno naribati koricu 1 naranče. Plod istisnuti i odmjeriti 100 ml soka. Lagano zgrijati s narančinom koricom i šećerom. Želatinu istisnuti, otopiti u gornjoj smjesi i dodati crème fraîche. Ostaviti da stoji na hladnom sve dok se smjesa ne počne stvrdnjavati. Istući čvrsto tučeno vrhnje, dodati u smjesu i ostaviti pjenu u hladnjaku oko 3-4 sata sve dok se ne stvrdne.
Pjenu prije posluživanja staviti u vrećicu za ukrašavanje kolača s nastavkom s okruglim otvorom i puniti šuplje praline. Ukrasiti kockicama arancina i listićima matičnjaka.