
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
30 - 40 g g | Šećera Šećer | ||
1 pakovanja pakovanje | Vanilin šećera Vanilin šećer | ||
4 žlice žlica | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | ||
500 g g | Jagode Jagoda | ||
8 kom kom | Krumpira Krumpir | ||
200 g g | Jogurta Jogurt | ||
Limunovog soka
Limunov sok (od pola limuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPopečci od krumpira s kompotom od svježih jagoda
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Zgrijati ulje u 2 neprijanjajuće tave i prema uputama na pakiranju pripremiti popečke od krumpira. Na kraju lagano posipati vanilin šećerom i ostaviti kratko da se karamelizira.
U međuvremenu očistiti jagode. Od 150 g izraditi pire, ostatak narezati na sitne kockice. Pire od jagoda začiniti sa šećerom, limunovim sokom i ribanom koricom. Umiješati kockice jagode.
Po 2 popečka od krumpira prirediti s kompotom i jogurtom.