Više za vas!
Popečci od krumpira s kompotom od svježih jagoda

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

30 - 40 g g Šećera Šećer
1 pakovanja pakovanje Vanilin šećera Vanilin šećer
4 žlice žlica Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
500 g g Jagode Jagoda
8 kom kom Krumpira Krumpir
200 g g Jogurta Jogurt
Limunovog soka Limunov sok
(od pola limuna)

Popečci od krumpira s kompotom od svježih jagoda

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

15 min
(0)

Priprema

Priprema:

Zgrijati ulje u 2 neprijanjajuće tave i prema uputama na pakiranju pripremiti popečke od krumpira. Na kraju lagano posipati vanilin šećerom i ostaviti kratko da se karamelizira.

U međuvremenu očistiti jagode. Od 150 g izraditi pire, ostatak narezati na sitne kockice. Pire od jagoda začiniti sa šećerom, limunovim sokom i ribanom koricom. Umiješati kockice jagode.

Po 2 popečka od krumpira prirediti s kompotom i jogurtom.

Tagovi

Deserti