Priprema
Ljubičasti luk ogulimo i narežemo na trakice. Češnjak nasjeckamo. Kineski kupus narežemo na trakice. Mrkvu naribamo na grubu stranu ribeža. Stabljičasti celer narežemo na listiće.
Na ulju naglo popržimo ljubičasti luk i češnjak i maknemo iz tave. Na istoj tavi popržimo trakice kineskog kupusa da uvenu te ih dodamo luku i češnjaku. Popržimo mrkvu i celer i također dodamo ostalom povrću. Lagano posolimo i popaprimo.
Ocijedimo naranču i sok stavimo u lončić. Dodamo soy sauce i žlicu meda te zakuhamo. Kukuruzni škrob pomiješamo s malo vode i pomalo dodajemo soku naranče, da zgusne umak. Ugasimo te u umak dodamo kolutiće čilija i mladog luka.
Kore polegnemo na radnu površinu i narežemo ih na 3 jednake dugačke trake, koje položimo jednu na drugu. Narežemo na trokute.
Razmutimo jaja i premažemo trokutić, kojega napunimo povrćem i zarolamo u cigaru. Cigare od povrća ispržimo u dubokom ulju, a nakon prženja ih ocijedimo od viška masnoće na kuhinjskom ubrusu.
Pri serviranju umak stavimo u zdjelicu, a rolice poslažemo sa strane.