Priprema
- Odvojimo jaja na bjelanjke i žumanjke. Bjelanjke pjenasto istučemo. U žumanjke dodamo brašno i pivo te izmiješamo. Smjesu začinimo s malo soli i crvene slatke paprike. Promiješamo i u smjesu dodamo tučene bjelanjke. Lagano ih umiješamo u smjesu, da dobijemo pivsko tijesto. Zagrijemo malo više ulje u tavi za prženje. Hrenovke nabodemo na štapiće, provučemo ih kroz pivsko tijesto i ispržimo u dubokom ulju da poprime zlatno-žutu boju. Izvadimo iz ulja i ocijedimo na kuhinjskom ubrusu.
- Mrkvu ogulimo i tanko narežemo na mandolinu ili mesoreznicu. Krastavac također narežemo na tanke trake mandolinom i dodamo ih mrkvi. Rotkvicu i mladi luk operemo, rotkvicu narežemo na mandolinu na ploškice, a mladi luk nožem na kolutiće, sve dodamo mrkvi i krastavcima.
- Ketchup stavimo u zdjelicu. Čili papričicu operemo i narežemo na kockice, koje dodamo ketchupu. Začinimo s malo sojinog umaka, sokom limuna i paprom. Promiješamo.
- Salatu lagano posolimo, popaprimo, poškropimo limunom i maslinovim uljem. Promiješamo. Corn dog serviramo uz salatu i spicy ketchup.