Više za vas!
Puretina s pestom - mediteranski specijalitet s roštilja

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
380 g g Pureći odrezak Pureći odrezak
(8 komada)
Bosiljka Bosiljak
(po želji)
50 g g Pesta alla Genovese Pesto alla Genovese

Puretina s pestom - mediteranski specijalitet s roštilja

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

25 min
(14)

Priprema

Priprema:

Odreske oprati i osušiti kuhinjskih ubrusom. S obje strane popapriti i premazati pestom. Prekrivene ostaviti 30 minuta u hladnjaku.

Odreske peći na vrućoj grill tavi 3 minute sa svake strane. Lagano posoliti. Nasjeckati bosiljak i posuti po odrescima.

Preporuka za vino uz jelo:Australski Shiraz (EUA) 2017