
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Papra
Papar (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
380 g g | Pureći odrezak
Pureći odrezak (8 komada) | ||
Bosiljka
Bosiljak (po želji) | |||
50 g g | Pesta alla Genovese Pesto alla Genovese |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPuretina s pestom - mediteranski specijalitet s roštilja
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Odreske oprati i osušiti kuhinjskih ubrusom. S obje strane popapriti i premazati pestom. Prekrivene ostaviti 30 minuta u hladnjaku.
Odreske peći na vrućoj grill tavi 3 minute sa svake strane. Lagano posoliti. Nasjeckati bosiljak i posuti po odrescima.
Preporuka za vino uz jelo:Australski Shiraz (EUA) 2017