
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Papra Papar | |||
po želji | |||
Soli Sol | |||
po želji | |||
380 g g | Pureći odrezak Pureći odrezak | ||
8 komada | |||
Bosiljka Bosiljak | |||
po želji | |||
50 g g | Pesta alla Genovese Pesto alla Genovese |
Puretina s pestom - mediteranski specijalitet s roštilja
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
0:25
min
(0)
Priprema
Priprema:
Odreske oprati i osušiti kuhinjskih ubrusom. S obje strane popapriti i premazati pestom. Prekrivene ostaviti 30 minuta u hladnjaku.
Odreske peći na vrućoj grill tavi 3 minute sa svake strane. Lagano posoliti. Nasjeckati bosiljak i posuti po odrescima.
Preporuka za vino uz jelo:Australski Shiraz (EUA) 2017