Više za vas!
Ražnjići i palenta na roštilju by Uvijek gladna

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

Ražnjići:

1 pakovanja pakovanje Pilećeg zabatka Pileći zabatak
Soli Sol
Papra Papar
Crvene paprike Crvena paprika
Peršina Peršin
Češnjaka Češnjak
Bijelo vino Bijelo vino
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
Drveni štapići Drveni štapić

Palenta:

Palente Palenta
Vode Voda
Maslaca Maslac
Soli Sol
Papra Papar
Slanina Slanina

Ražnjići i palenta na roštilju by Uvijek gladna

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

60 min
(0)

Priprema

Priprema mesa:

Kako biste izbjegli suhe pileće ražnjiće, osim marinade birajte i sočniji dio pileta a to su zabatci.

Meso narežite i marinirajte, prije pečenja nabodite meso na drvene štapiće.

Priprema palente:

Palentu skuhajte u slanoj vodi na gušće, na kraju umiješajte maslac i izlijte u kalup ili plitku posudu. Kada se ohladi narežite ju na prutiće. Svaki prutić omotajte u špek i pecite kratko na roštilju.Poslužite sa malo kiselog vrhnja.