
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Ražnjići:
1 pakovanja pakovanje | Pilećeg zabatka Pileći zabatak | ||
Soli Sol | |||
Papra Papar | |||
Crvene paprike Crvena paprika | |||
Peršina Peršin | |||
Češnjaka Češnjak | |||
Bijelo vino Bijelo vino | |||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |||
Drveni štapići Drveni štapić |
Palenta:
Palente Palenta | |||
Vode Voda | |||
Maslaca Maslac | |||
Soli Sol | |||
Papra Papar | |||
Slanina Slanina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRažnjići i palenta na roštilju by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema mesa:
Kako biste izbjegli suhe pileće ražnjiće, osim marinade birajte i sočniji dio pileta a to su zabatci.
Meso narežite i marinirajte, prije pečenja nabodite meso na drvene štapiće.
Priprema palente:
Palentu skuhajte u slanoj vodi na gušće, na kraju umiješajte maslac i izlijte u kalup ili plitku posudu. Kada se ohladi narežite ju na prutiće. Svaki prutić omotajte u špek i pecite kratko na roštilju.Poslužite sa malo kiselog vrhnja.