
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Krumpira Krumpir | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
4 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
600 g g | Špinata Špinat | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
250 g g | Cherry rajčice Cherry rajčica | ||
Maslaca
Maslac (za kalup) | |||
4 kom kom | Mladoga luka Mladi luk | ||
200 ml ml | Povrtnoga temeljaca Povrtni temeljac | ||
1 žlice žlica | Limunovog soka Limunov sok | ||
4 kom kom | Oslića Oslić |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRiba sa špinatom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Krumpir ogulimo, narežemo na ploške i kuhamo u posoljenoj vodi 10 minuta.
Češnjak ogulimo i zgnječimo. Odmrznemo špinat, dobro ga nasjeckamo i začinimo solju, paprom i češnjakom. Rajčice operemo i narežemo na polovice. Mladi luk operemo i narežemo na kolutiće.
Krumpir ocijedimo pa stavimo u namašćeni kalup za pečenje. Špinat, luk i rajčice dodamo u kalup, zalijemo vrućim temeljcem i pečemo u prethodno zagrijanoj pećenici na 180 stupnjeva 20 minuta.
Ribu operemo, osušimo kuhinjskim ubrusom, začinimo solju, paprom i limunovim sokom pa dodamo povrću. Pečemo još 10-12 minuta.
Umjesto oslića može i neka slatkovodna riba po izboru.