
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
3 žličice žličica | Senfa Senf | |
0,03 L L | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |
5 g g | Češnjaka
Češnjak (nasjeckani) | |
5 g g | Soli Sol | |
3 g g | Papra Papar | |
200 g g | Pilećih prsa Pileća prsa | |
50 g g | Cherry rajčice Cherry rajčica | |
25 g g | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
150 g g | Salate Salata | |
1 kom kom | Avokada
Avokado (narezan) | |
30 g g | Cvjetnoga meda Cvjetni med | |
2 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
2 žlice žlica | Jabučna octa Jabučni ocat | |
25 g g | Pancete Panceta | |
35 g g | Kukuruza Kukuruz | |
10 g g | Sezama Sezam |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata od piletine glazirana medom i senfom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema :
Pomoću pjenjače umutimo sve sastojke za marinadu. Pola marinade odvojimo za kasnije, a u preostali dio stavimo piletinu i ostavimo da se marinira, pokriveno, sat vremena u hladnjaku.
Na tavi ispržimo pancetu i ostavimo ju na papirnatom ubrusu kako bi ubrus upio višak masnoće. Na toj istoj tavi ispržimo mariniranu piletinu. Isprženu piletinu zatim narežemo na trakice i zajedno s ostalim sastojcima za salatu, stavimo u zdjelu. Polijemo salatu ostatkom marinade i dobro promiješamo pa za kraj dodamo hrskavu pancetu i sezam.
Preporuka za vino uz jelo:Winemakers of Croatia, Muškat žuti, Kvalitetno bijelo vino 2017