Više za vas!
Široki rezanci s lososom u umaku od zelenog papra

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 stručka stručak Mladoga luka Mladi luk
1 žlice žlica Maslaca Maslac
250 g g Lososa Losos
1 - 2 žličice žličica Papra Papar
200 ml ml Povrtnoga temeljaca Povrtni temeljac
Soli Sol
(po želji)
100 g g Milerama Mileram
200 g g Tagliatelle Tagliatella
Škroba Škrob
(po želji)

Široki rezanci s lososom u umaku od zelenog papra

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

25 min
(65)

Priprema

Priprema:

Mladi luk oprati i narezati na sitne kolute. Divlji losos oprati, lagano osušiti ubrusom i narezati na krupnije kocke. Zapeći sa svih strana u vrućem maslacu oko 2 minute. Dodati mladi luk i 1 minutu zajedno pirjati. Papar ocijediti i malo zgnječiti.

Losos zaliti vrućim temeljcem, dodati sol i zeleni papar. Umiješati svježi sir i lagano kuhati pokriveno 2-3 minute. Po želji malo zgusnuti jestivim škrobom.

U međuvremenu tjesteninu skuhati "al dente" u kipućoj slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Ocijediti. Umak probati, po potrebi začiniti i preliti preko tjestenine.