Slavonski ražnjići by Pregacha

Slavonski ražnjići by Pregacha image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 25 min

Sastojci

2 osoba
    • 500   g tikvice
    • 300   g slanine
    • 500   g kobasice za pečenje
    • 3   glavice ljubičasti luk
    •   kruha po želji
    • 3   kom šarenih paprika
    •   papra po želji
    •   soli po želji

Priprema

    Postupak:

    Povrće, slaninu i kobasicu narežite na manje komadiće. Povrće začinite solju i paprom pa slažite na štapiće za ražnjiće redajući malo povrća, malo mesa, dok ne potrošite pripremljene namirnice.

    Grillajte dok povrće ne omekša, a meso nije pečeno, nekih 10-ak min, ovisno o jačini vatre ili jačini ploče za grill.

    Poslužite uz kruh koji ste narezali na fete i također zapekli na grillu (možete ga dok je topao namazati s malo svježeg češnjaka).

    Možete poslužiti uz vrhnje s mladim bijelim lukom, lovačkom salatom i kečapom u koji dodate žličicu mljevenog čilija.