
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Svinjetine Svinjetina | ||
Papra Papar | |||
po želji | |||
Soli Sol | |||
po želji | |||
1 glavice glavica | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
Mljevene paprike Mljevena paprika | |||
po želji | |||
3 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
Bijelo vino Bijelo vino | |||
po želji | |||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |||
po želji |
Grah salata
1 konzerve konzerva | Graha Grah | ||
1 konzerve konzerva | Crveni grah Crveni grah | ||
1 svežnja svežanj | Mladoga luka Mladi luk | ||
Papra Papar | |||
po želji | |||
Soli Sol | |||
po želji | |||
Octa Ocat | |||
po želji | |||
Bučinog ulja Bučino ulje | |||
po želji |
Svinjski kotleti s grah salatom by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
0:20
min
(0)
Priprema
Sastojci:
Meso posolite, popaprite i posipajte crvenom paprikom. U posudi pomiješajte ostale sastojke za marinadu i stavite meso. Neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Prije pečenja roštilja meso ostavite na sobnoj temperaturi. Svinjski kare pecite kratko sa svake strane.
Grah salata s bučinim uljem:
Ocijedite grah, luk narežite, začinite po želji i poslužite uz roštilj. Mladi matovilac se odlično slaže uz grah salatu i roštilj.