
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Meso:
1 pakovanja pakovanje | Svinjske vratine Svinjska vratina | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
1 lista list | Peršina Peršin | |
Češnjaka Češnjak | ||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje |
Krumpir salata:
1 kg kg | Krumpira Krumpir | |
1 glavice glavica | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
1 lista list | Peršina Peršin | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | ||
Jabučna octa
Jabučni ocat (ili kvasina) | ||
Kisela vrhnja Kiselo vrhnje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSvinjski vrat s kremastom krumpir salatom by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Svinjski vrat ili popularno vratina je najčešće korišten komad mesa za roštilj u unutrašnjoj Hrvatskoj. Kratko se peče, dobro prolazi uz razne marinade i što je najbitnije ostaje sočno.
Priprema mesa:Meso marinirajte večer ranije ili nekoliko sati ranije. Prije pečenja ostavite na sobnoj temperaturi. Pecite kratko sa svake strane.
Priprema krumpir salate:Krumpir skuhajte u kori, narežite na kocke ili ploške. Dodajte ostale sastojke i dobro ohladite.