
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Meso:
1 pakovanja pakovanje | Svinjske vratine Svinjska vratina | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
Češnjaka Češnjak | |||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje |
Krumpir salata:
1 kg kg | Krumpira Krumpir | ||
1 glavice glavica | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
1 lista list | Peršina Peršin | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | |||
Jabučna octa
Jabučni ocat (ili kvasina) | |||
Kisela vrhnja Kiselo vrhnje |
Svinjski vrat s kremastom krumpir salatom by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
0:45
min
(2)
Priprema
Svinjski vrat ili popularno vratina je najčešće korišten komad mesa za roštilj u unutrašnjoj Hrvatskoj. Kratko se peče, dobro prolazi uz razne marinade i što je najbitnije ostaje sočno.
Priprema mesa:Meso marinirajte večer ranije ili nekoliko sati ranije. Prije pečenja ostavite na sobnoj temperaturi. Pecite kratko sa svake strane.
Priprema krumpir salate:Krumpir skuhajte u kori, narežite na kocke ili ploške. Dodajte ostale sastojke i dobro ohladite.