Više za vas!
Svinjski vrat s kremastom krumpir salatom by Uvijek gladna

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

Meso:

1 pakovanja pakovanje Svinjske vratine Svinjska vratina
Soli Sol
(po želji)
Papra Papar
(po želji)
1 lista list Peršina Peršin
Češnjaka Češnjak
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje

Krumpir salata:

1 kg kg Krumpira Krumpir
1 glavice glavica Ljubičasti luk Ljubičasti luk
1 lista list Peršina Peršin
Soli Sol
(po želji)
Papra Papar
(po želji)
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
Jabučna octa Jabučni ocat
(ili kvasina)
Kisela vrhnja Kiselo vrhnje

Svinjski vrat s kremastom krumpir salatom by Uvijek gladna

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

45 min
(7)

Priprema

Svinjski vrat ili popularno vratina je najčešće korišten komad mesa za roštilj u unutrašnjoj Hrvatskoj. Kratko se peče, dobro prolazi uz razne marinade i što je najbitnije ostaje sočno.

Priprema mesa:Meso marinirajte večer ranije ili nekoliko sati ranije. Prije pečenja ostavite na sobnoj temperaturi. Pecite kratko sa svake strane.

Priprema krumpir salate:Krumpir skuhajte u kori, narežite na kocke ili ploške. Dodajte ostale sastojke i dobro ohladite.