Svježi sir sa šumskim voćem i hrskavim pahuljicama

Svježi sir sa šumskim voćem i hrskavim pahuljicama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 15 min

Sastojci

4 porcije
    • 300   g zamrznutoga šumskoga voća
    • 400   g milerama
    • 40   g šećera u prahu
    • 50   g zobenih pahuljica
    • 200   g crème fraîche
    • 150   džema

Priprema

    Priprema:

    Džem od malina uz povremeno miješanje zagrijavati sa zamrznutim šumskim voćem, sve dok se šumsko voće ne odledi. Ostaviti kratko da se ohladi.

    Izmiješati svježi sir, crème fraîche i šećer u prahu. Zobene pahuljice lagano popržiti u tavi bez masnoće, dok ne počnu mirisati.

    Kremu s svježim sirom i bobičasto voće raspodijeliti u 4 zdjelice. Poslužiti odmah posuto zobenim pahuljicama.

Oznake