
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
280 g g | Gljive Gljiva | ||
340 g g | Špageta Špageti | ||
240 g g | Mascarponea Mascarpone | ||
60 g g | Pesta
Pesto (zeleni) | ||
2 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | ||
4 češnja češanj | Češnjaka Češnjak | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
1 grančice grančica | Bosiljka Bosiljak | ||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTjestenina s gljivama
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Šampinjone pažljivo očistite i narežite na male komadiće. Češnjak ogulite i sitno nasjeckajte. Sve sastojke osim bosiljka prebacite u duboku tavu i prelijte s 1,125 L vruće vode. Ostavite da lagano pirja, dok gotovo sva tekućina ne ispari. Vrijeme kuhanja ovisi o debljini tjestenine, a ono je navedeno na pakiranju tjestenine. Ukrasite svježim bosiljkom.
Savjet:
Postupak je brži ako tjesteninu kuhate u pokrivenom loncu.