Više za vas!
Tjestenina s gljivama

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

280 g g Gljive Gljiva
340 g g Špageta Špageti
240 g g Mascarponea Mascarpone
60 g g Pesta Pesto
(zeleni)
2 žlice žlica Maslinova ulja Maslinovo ulje
4 češnja češanj Češnjaka Češnjak
Soli Sol
(po želji)
1 grančice grančica Bosiljka Bosiljak
Papra Papar
(po želji)

Tjestenina s gljivama

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

30 min
(8)

Priprema

Priprema:

Šampinjone pažljivo očistite i narežite na male komadiće. Češnjak ogulite i sitno nasjeckajte. Sve sastojke osim bosiljka prebacite u duboku tavu i prelijte s 1,125 L vruće vode. Ostavite da lagano pirja, dok gotovo sva tekućina ne ispari. Vrijeme kuhanja ovisi o debljini tjestenine, a ono je navedeno na pakiranju tjestenine. Ukrasite svježim bosiljkom.

Savjet:

Postupak je brži ako tjesteninu kuhate u pokrivenom loncu.