
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 - 2 žlice žlica | Balzamični ocat Balzamični ocat | |
5 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
1 žličice žličica | Senfa Senf | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Šećera
Šećer (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
600 g g | Njoka Njoki | |
360 g g | Salate Salata | |
120 g g | Salame Salama | |
80 g g | Parmezana Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTopla talijanska salata s njokima
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
4 žlice maslinovog ulja, balzamični ocat i senf izmiješati, dodati sol, papar i šećer.
Češnjak oguliti i protisnuti. Radič i rimsku salatu oprati i podijeliti uzdužno na 5 komada. Zapeći 2-3 minute sa svih strana u neprijanjajućoj tavi u preostalom vrućem maslinovom ulju, na kraju kratko prepeći i češnjak.
U međuvremenu skuhati njoke u kipućoj slanoj vodi prema uputama na pakiranju, odliti vodu i ostaviti da se ocijedi. Salatu i ploške salame posložiti po tanjurima i poprskati dresingom. Posipati naribanim parmezanom.