Priprema
Brancina filetiramo i pincetom povadimo kosti.
Ciklu ogulimo i naribamo na fini ribež. Dodamo žlicu soli i žlicu šećera. Promiješamo i dodamo par kapi limuna. Dva filea utisnemo u smjesu, kožom prema gore.
Ostalim fileima maknemo kožu, 2 narežemo na malo veće kockice, a 2 na manje.
U manju zdjelicu dodamo žličicu senfa, soy sauce-a i par kapi limuna. Mladi luk narežemo na kolutiće, koje dodamo marinadi. Dodamo ribu narezanu na manje kockice, poškropimo maslinovim uljem, lagano posolimo i popaprimo. Zamiješamo u Tartare.
Mango ogulimo, narežemo na kockice, koje stavimo u veću zdjelicu. Dodamo na kockice narezani ljubičasti luk. Žlicom ogulimo komadić đumbira, sitno ga nasjeckamo i dodamo u zdjelu. Dodamo par listića nasjeckanog bosiljka i ribu narezanu na veće kockice. Začinimo s par kapi limuna, lagano posolimo i popaprimo i poškropimo s maslinovim uljem. Zamiješamo u Cevice.
Marinirane filete ribe isperemo pod vodom od marinade, posušimo kuhinjskim ubrusom i narežemo tanko Carpaccio.
Rotkvice operemo i narežemo na tanke listiće.
Na tanjur serviramo Tartare kojeg ukrasimo listićima rotkvice. Dodamo Carpaccio, a Cevice stavimo u zdjelicu. Carpaccio prelijemo s par kapi maslinovog ulja i ukrasimo listićima bilja.