
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Graha Grah | |
Suhih dimljenih rebara
Suha dimljena rebra (po želji) | ||
4 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
3 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | ||
1 svežnja svežanj | Peršina Peršin | |
Papra
Papar (po želji) | ||
1 žlice žlica | Brašna Brašno | |
Crvene paprike
Crvena paprika (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarivo od graha
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Luk i češnjak nasjeckajte na sitno, grah isperite pa ga zajedno s lukom i dimljenim rebrima stavite u lonac. Začinite solju, paprom i paprikom, dodajte maslinovo ulje i vodu.
Zatvorite lonac i kuhajte oko 2 sata. U tavici na maslinovom ulju popržite brašno, dodajte malo crvene paprike.
Kad je grah kuhan, 3 žlice graha s tekućinom izmiksajte štapnim mikserom u glatku smjesu pa pomiješajte s brašnom. Po potrebi dodajte još tekućine.
Ovu smjesu umiješajte u grah, pustite da prokuha i kuhajte još 10-ak minuta.