
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Graha Grah | ||
Suhih dimljenih rebara
Suha dimljena rebra (po želji) | |||
4 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
3 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
1 svežnja svežanj | Peršina Peršin | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 žlice žlica | Brašna Brašno | ||
Crvene paprike
Crvena paprika (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVarivo od graha
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Luk i češnjak nasjeckajte na sitno, grah isperite pa ga zajedno s lukom i dimljenim rebrima stavite u lonac. Začinite solju, paprom i paprikom, dodajte maslinovo ulje i vodu.
Zatvorite lonac i kuhajte oko 2 sata. U tavici na maslinovom ulju popržite brašno, dodajte malo crvene paprike.
Kad je grah kuhan, 3 žlice graha s tekućinom izmiksajte štapnim mikserom u glatku smjesu pa pomiješajte s brašnom. Po potrebi dodajte još tekućine.
Ovu smjesu umiješajte u grah, pustite da prokuha i kuhajte još 10-ak minuta.