
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
10 g g | Češnjaka
Češnjak (sjeckani) | ||
30 g g | Luka Luk | ||
50 g g | Špageta Špageti | ||
0,03 L L | Suncokretova ulja Suncokretovo ulje | ||
10 g g | Feta sira Feta sir | ||
10 g g | Kikirikija Kikiriki | ||
1 kom kom | Limuna Limun | ||
1 kom kom | Skyr Skyr | ||
3 g g | Papra Papar | ||
5 g g | Soli Sol | ||
80 g g | Špinata Špinat | ||
10 g g | Maslaca Maslac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVegetarijanski spaghetti - Spaghetti sa češnjakom, špinatom i skyrom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
U vrelu posoljenu vodu stavite kuhati spaghette. U međuvremenu dok se spaghetti kuhaju u tavici popržite kikiriki pa zatim luk i češnjak do zlatne boje, pritom miješajući da ne izgori. Dodajte špinat i podlijte škrobnom vodom. Kuhajte cca 3 minute te zatim ubacite Skyr. Dodajte sol i papar. Ubacite spaghette i dobro pomiješate. Začinite limunovim sokom te dodajte feta sir. Za kremastu strukturu umaka ubacite malo maslaca i dobro pomiješate.
Vrijeme pripreme: 25 minuta